Over TechTrans

Een goede vertaling vereist een grondig begrip van het onderwerp, ondersteund door een uitgebreide bibliotheek. Bij vragen over de tekst nemen onze vertalers indien nodig contact op met de auteur.

Vertalingen

Wij zijn geen alle talen, alle onderwerpen, goedkoop vertaalbureau, maar een gespecialiseerd vertaalbedrijf. Wij werken voornamelijk in het Engels, Nederlands en Duits.

Copywriting

Wij doen ook copywriting binnen deze vakgebieden, voornamelijk voor Business-to-Business toepassingen.

Prijs en kwaliteit

Wij verkopen onze diensten in de eerste plaats op kwaliteit, en dan pas prijs. Onze vertrouwdheid met de vakgebieden waarin wij werken en onze gespecialiseerde software betekenen dat wij efficiƫnt kunnen werken en een goede prijs/kwaliteitsverhouding kunnen bieden.

What can we do for you?

Als u een technische vertaling nodig heeft, kunt u ons het document (of een representatief deel) sturen, met opgave van de doelgroep en een indicatie van de gewenste levertijd. Indien wij met het onderwerp bekend zijn, krijgt u een vrijblijvende prijsopgave. In sommige gevallen zullen wij ook als voorbeeld een pagina van het document vertalen.

Mochten wij niet voldoende vertrouwd zijn met het betreffende vakgebied, dan verwijzen wij u door naar een collega die dat wel is.

Bestandsformaten

Wij kunnen de gebruikelijke bestandsformaten verwerken, zoals DOC, XLS, PPT en XML. Indien nodig kunnen wij PDF-bestanden converteren. Verder kunnen wij DXF- en DWG-bestanden verwerken. Ook beschikken wij over een A1-printer voor het proeflezen van technische tekeningen.

Comments are closed.